Om Trondheim Bysykkel

Bysykkel er en kjapp og enkel måte å komme seg rundt i Trondheim. Den brukes mest til korte turer og som et supplement til kollektivtransport egen sykkel eller bare fordi det er en morsom måte å oppleve byen på.

Trondheim kommune lanserte et nytt bysykkelsystem våren 2018 på oppdrag fra Trondheim kommune, Trøndelag fylkeskommune og Statens vegvesen.

Bysykkelordningen er et samarbeid mellom Trondheim Kommune og Clear Channel Norway AS, der kommunen stiller offentlig reklameplass til rådighet og får et bysykkeltilbud tilbake. Tilbudet finansieres av abonnementer, reklame på stativene og sponsorat.

Åpningstider

Anlegget er åpent fra 06 om morgenen og stenger ved midnatt. Du kan alltid levere tilbake sykler i stativene. Sesongen startet i år 7. april og varer til det blir is på veiene, som oftest tidlig i desember.

Hvem står bak Trondheim Bysykkel?

Fra 2018 er Urban Infrastructure Partner AS operatøren som utvikler og driver bysykkeltjenesten i Trondheim. Dette gjøres på oppdrag fra Clear Channel Norway AS.

Hva gjør vi?

Fyller og tømmer stativer

For at riktig mengde sykler skal være på rett sted til rett tid av døgnet, har vi et mannskap og biler som er ute hele dagen fra morgen til kveld. Bilene varsles hvis et stativ er i ferd med å tømmes eller bli fullt.

Reparerer sykler

I et delingssystem brukes syklene flittig hver dag, og krever derfor jevnlig smøring, vasking og kjærlighet.

Hjelper kunder

👋 Vi tar imot e-post og telefoner, informerer og svarer på Facebook, og snakker med kunder direkte i app og her på web.

Videreutvikler tjenesten

Vi er her for at så mange som mulig skal få sykle så ofte som mulig. Derfor jobber vi med å gjøre syklene bedre, oppdatere apper og webside, og pønsker ut måter å nå ut til nye bysyklister.

Hvordan får du tak i oss?

Ta kontakt med kundesenteret enten gjennom chatten på hjemmesiden, appen, facebook-chat eller epost. Vi har også telefontid på hverdager fra 07:00-19:00.

E-post: post@trondheimbysykkel.no

Ring oss på 94 858 825